iPad Mini next-gen şi viitorul iPad Air 2, echipate cu senzor de amprente Touch ID

23.06.2014
iPad Mini next-gen şi viitorul iPad Air 2, echipate cu senzor de amprente Touch ID

Adăugat lungului şir de dezvăluiri despre iPhone 6 şi tablete iPad Air 2, reprezentantul următoarei generaţii iPad Mini a ieşit la iveală într-o primă poză de grup, expus alături de  alte produse Apple.

Pus între un exemplar iPhone 6 cu ecran de 5.5” şi carcasa goală a unei tablete iPad Air 2, următorul model iPad Mini pare să aibă prevăzut acelaşi inel pentru buton Home ca modelul iPad de mărime normală, indicând preluarea senzorului Touch ID anunţat deja pentru cel din urmă. Chiar dacă nu complet lipsit de probleme, senzorul Touch ID introdus pentru actualul model iPhone 5S ca parte integrantă a butonului Home este considerat a fi una dintre cele mai reuşite implementări de pe piaţă.  

iPad 6, iPad Mini next-gen şi viitorul iPad Air 2, surprinse într-o primă poză de grup

De altfel, măsura includerii senzorului Touch ID pentru întreaga ofertă de produse Apple este duplicată şi la partea de software, tot mai multe aplicaţii pentru iOS 8 având deja funcţii pentru autentificare biometrică.

Din păcate în afara pozei de mai sus reseller-ul taiwanez Apple Club nu furnizează şi alte detalii privind schimbările aduse designului exterior, indicând posibilitatea ca acestea să fie doar carcase-prototip, nereprezentative pentru cum vor arăta noile tablete iPad Mini şi iPad Air 2 în versiune finală.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult