Samsung va lansa Galaxy Tab S3, un rival pentru iPad Pro

06.02.2017
Samsung va lansa Galaxy Tab S3, un rival pentru iPad Pro

Odată cu seria de telefoane Galaxy S8 Samsung ar putea dezvălui în cadrul MWC 2017 şi o nouă tabletă high-end. Cu specificaţii de top şi compatibilă cu accesoriul S Pen, Galaxy Tab S3 este alternativa Samsung pentru modelul iPad Pro oferit de Apple.

Potrivit zvonurilor, Samsung va oferi Galaxy Tab S3 în versiune cu ecran de 9.7” suportând rezoluţia 2048×1536 pixeli, existenţa unui model cu ecran de 8” nefiind confirmată deocamdată.

Ecranul cu tehnologie „Retina” va fi animat cu ajutorul unui chipset puternic dar nu chiar de ultimă generaţie – Snapdragon 820, ajutat cu 4GB memorie RAM. Din păcate suportul pentru digitizorul S Pen nu pare să vizeze şi designul carcasei, lipsa unui slot dedicat pentru transport sugerând propunerea acestuia ca accesoriu opţional.

Anunţată împreună cu vârful de gamă Galaxy S8, tableta Galaxy Tab S3 lasă loc pentru o eventuală relansare a brandului Galaxy Note, reprezentând o categorie cu totul nouă de dispozitive echipate cu ecran pliabil sau altă tehnologie inovatoare. Între timp, tableta echipată cu sistemul Android 7.0 este aşteptată în magazinele sud-coreene nu mai târziu de luna martie, anunţul oficial de lansare fiind pregătit pentru data de 27 februarie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult