AnTuTu a listat smartphone-ul Sailfish, modelul Nexus 5 produs probabil de HTC

10.08.2016
AnTuTu a listat smartphone-ul Sailfish, modelul Nexus 5 produs probabil de HTC

Primul dispozitiv Nexus care urmează să fie lansat în această toamnă, cunoscut momentan sub numele de cod Sailfish, a apărut în baza de date a popularului benchmark AnTuTu. Acesta nu iese din tiparele deja cunoscute, confirmând practic lista de specificaţii tehnice lansată în cursul săptămânilor precedente. Din păcate, denumirea Android NMR1 listată în baza de date nu oferă niciun indiciu despre cine produce de fapt acest model.

Sailfish va fi încă un smartphone bazat pe platforma Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, un display Full HD şi camere foto de 13, respectiv 8 megapixeli. Aceste detalii sunt similare cu ce am auzit în trecut, despre dispozitivul de dimensiuni mai mici, cu display de 5 sau 5,2”.

Deşi nu sunt listate alte detalii importante, am putea să presupunem că noul Nexus va integra un port USB Type-C, senzor de amprentă şi un modul Bluetooth 4.2, asemeni modelelor de anul trecut.

Momentan, modelul superior cu numele de cod Marlin, încă nu a fost listat pe niciun site de teste. Se zvoneşte că acesta va veni echipat cu un display QHD de 5,5″, Snapdragon 820, 4 GB RAM şi până la 128 GB spaţiu de stocare. În timp ce zvonurile spun că Sailfish ar putea fi realizat de HTC, Marlin ar putea fi din nou fi construit în fabricile Huawei, asemeni modelului Nexus 6P de anul trecut. Ambele smartphone-uri sunt aşteptate cu carcasă metalică pe partea din spate şi cu panouri de sticlă în partea de sus a carcasei pentru a asigura funcţionarea antenelor radio.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult