Apollo+, actualizarea pentru Windows Phone 8 va sosi în prima parte a anului viitor

27.11.2012
Apollo+, actualizarea pentru Windows Phone 8 va sosi în prima parte a anului viitor

Microsoft pregăteşte o actualizare pentru nu de mult timp lansatul sistem de operare Windows Phone 8, aceasta urmând să fie prezentată la Mobile World Congress în luna februarie a anului viitor şi să fie lansată în primul trimestru.

Compania a recunoscut deja în mod oficial că Windows Phone 8 a fost dezvoltat într-un interval scurt de timp, scuza pe care totuşi am mai auzit-o şi în cazul versiunii precedente, şi că o serie de opţiuni au fost omise. Nu ştim dacă un mod centralizat de organizare a notificărilor, o facilitate cerută dar neimplementată din cauza lipsei de timp, îşi va face loc cu această ocazie, însă viitoarea actualizare va aduce în mod sigur alte îmbunătăţiri.

Prima actualizare din Apollo+ va afecta modul de actualizare Over-the-Air. Absent din Windows Phone 7 şi promis pentru Windows Phone 8, acesta a fost implementat, însă unele limitări ale sistemului de actualizare au determina Nokia să nu implementeze această utilă opţiune pe modelele Lumia 920 şi Lumia 820.

Utilizatorii din mediul de afaceri sau cei care nu au încredere în securitatea hotspot-urilor publice vor aprecia apariţia suportului VPN, o opţiune care a dispărut de pe telefoanele Microsoft o dată cu Windows Mobile.

Alte îmbunătăţiri vor afecta modul de funcţionare a interfeţei wireless în Stand-by şi îmbunătăţiri ale rutinelor software pentru decodarea audio, fiind posibilă şi apariţia unor alte modificări minore menite să corecteze problemele sau omisiunile curente.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News