Black Shark 2 este disponibil pentru comandă în România. Vine echipat cu hardware de top şi un preţ nu foarte mare

29.03.2019
Black Shark 2 este disponibil pentru comandă în România. Vine echipat cu hardware de top şi un preţ nu foarte mare

Xiaomi se mişcă repede atunci când vine vorba despre divizia sa de smartphone-uri de gaming. Compania a lansat în mai puţin de un an două modele de dispozitive de gama Black Shark, iar acum noul Black Shark 2, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni în China, a ajuns şi în Europa. Black Shark 2 şi accesoriile „Pro Kit” pot fi comandate acum şi din România, acesta fiind cel mai puternic telefon de gaming disponibil oficial în această regiune.

Black Shark 2 a fost prezentat de curând în China, fiind livrat în mai multe variante în „ţara mamă”. În România însă, acesta se livrează doar în două variante: fie poţi opta pentru modelul standard, „Shadow Black” cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare internă, fie poţi alege modelul „Frozen Silver”, care vine echipat din fabrică cu 12 GB RAM şi 256 GB.

Ambele modele sunt echipate însă cu ecrane cu timp de răspuns foarte mic şi o tehnologie de interpolare care ar trebui să îmbunătăţească fluiditatea jocurilor video, un touchscreen cu lantenţă mică şi cel mai puternic procesor disponibil pe platforma Android: Snapdragon 855 echipat cu un sistem de răcire cu lichid (cameră de vapori), care ar trebui să scadă temperatura maximă în utilizare cu 14 grade Celsius, putând susţine performanţă ridicată mai mult timp.

Se pare că Xiaomi nu doreşte să aducă telefonul obligatoriu în magazinele standard din Europa, oferind ambele modele Black Shark 2 spre vânzare direct de pe site-ul oficial. Modelul negru, cu configuraţia de bază costă 549 euro, în timp ce varianta Frozen Silver costă 649 euro. De asemenea, cei care îşi doresc butoane fizice, pot cumpăra şi accesoriile Pro Kit, care includ o carcasă şi cele două controllere Bluetooth la preţul de 89 euro.

Acesta ar putea fi cel mai puternic telefon disponibil în Europa în acest moment, fiind primul cu procesor Snapdragon 855 şi răcire pe lichid din regiune.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult