BlackBerry ar putea lansa o versiune de Passport cu Android

BlackBerry ar putea lansa o versiune de Passport cu Android

Zvonuri despre un terminal BlackBerry care să fie livrat cu sistemul de operare Android circulă de câteva luni deja, însă o imagine scăpată pe internet a pornit deja o serie de speculaţii despre acest dispozitiv misterios. Deşi iniţial părea că producătorul canadian de hardware ar putea intra pe această piaţă cu un dispozitiv mid-range, acum avem motive să credem că BlackBerry ţinteşte în special spre segmentul flagship.

Imaginea în cauză sugerează că un dispozitiv asemănător cu modelul Passport, lansat în urmă cu doar câteva luni, va veni şi într-o versiune cu Android. Vedem doar partea de jos a dispozitivului, a cărui tastatură fizică este idnetică cu cea de pe Passport, cât şi partea inferioară a display-ului. Acesta oferă butoanele obişnuite pentru navigarea sistemului de operare Android, cât şi o tastatură virtuală afişată deasupra. Implementarea unei tastaturi touch pare cel puţin ciudată în această situaţie, întrucât dispozitivul dispune de o tastatură fizică aproape completă.

Nu este clar însă dacă acest dispozitiv va fi chiar Passport, sau un urmaş al său, cu hardware diferit. Leak-urile din trecut au dezvăluit mai multe modele de telefoane BlackBerry care sunt acum în stadiu de proiect precum Venice şi Oslo. Dacă într-adevăr această imagine este adevărată şi nu o creaţie în Photoshop, probabil că un anunţ oficial pentru primul BlackBerry cu Android este iminent.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult