Caracteristicile tehnice ale Moto G5 au scăpat pe net: display Full HD, 2 GB RAM şi chipset Snapdragon 430

30.01.2017
Caracteristicile tehnice ale Moto G5 au scăpat pe net: display Full HD, 2 GB RAM şi chipset Snapdragon 430

Caracteristicile tehnice ale Moto G5 au fost publicate de un site de tehnologie din Brazilia, Tecnoblog, care susţine că are informaţiile din baza de date a unui retailer important.

 

Cea de-a cincea generaţie a Moto G va avea ecran de 5 inchi cu rezoluţie Full HD, chipset Snapdragon 430, grafică Andreno 505, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB şi baterie de 2.800 mAh.

Camera principală va avea senzor de 13 MP, iar cea frontală, pentru selfie-uri, de 5 MP. Terminalul va rula din start Android 7.0 Nougat.

 

Moto G5 Plus (Sursa: Tecnoblog)

 

Se pare că Motorola va lansa şi o versiune Moto G5 Plus, cu ecran Full HD de 5,5 inchi, chipset Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB şi baterie de 3.080 mAh. Acest model va dispune de senzor pentru amprentă.

 

Potrivit zvonurilor, noua serie Moto G va fi lansată în luna martie a acestui an.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult