Ce noutăţi mai pregăteşte Samsung în materie de tablete şi smartphone

09.05.2013
Ce noutăţi mai pregăteşte Samsung în materie de tablete şi smartphone

Cei de la SamMobile au pus mâna pe o listă cu mai multe modele de tablete şi smartphone Samsung pregătite pentru lansare în viitorul apropiat. Din aceasta, aflăm când va ajunge în magazinele europene noul smartphone Galaxy Mega duo, dar şi detalii despre câteva produse Samsung încă neanunţate.

Samsung Galaxy Mega 5.8

Primul sosit este Samsung Galaxy Mega 6.3, modelul smartphone cu ecran de 6.3 inch urmând să-şi facă apariţia chiar din această săptămână în versiune neagră, urmând ca varianta albă să apară în oferta magazinelor două săptămâni mai târziu. Samsung Galaxy Mega 5.8 va fi lansat săptămâna viitoare în variantă albă, urmând ca varianta în carcasă neagă să întârzie până spre jumătatea lunii iunie.

Samsung Galaxy S4 Zoom, varianta Galaxy S4 pentru pasionaţii de fotografie, ar trebui să apară în magazine la începutul lunii iunie în variantă neagă, urmată şi de varianta în carcasă albă două săptămâni mai târziu.

Samsung Galaxy Mega - comparaţie dimensiuni

Samsung Galaxy S4 mini, varianta mai mică şi mai ieftină a lui Galaxy S4, va fi lansat simultan în versiuni pe alb şi negru la jumătatea lunii iulie.

Samsung Galaxy S4 Active, o variantă Galaxy S4 rezistentă la apă şi praf, ar putea fi lansat tot în perioada lunii iulie, diferenţiat faţă de modelul Galaxy S4 obişnuit prin folosirea unei carcase de culoare portocaliu-metalizat.

Samsung Galaxy Tab 3

Cu versiunea de 7 inch deja lansată, tableta Galaxy Tab 3 mai este pregătită în variante cu ecran de 8 şi 10.1 inch, cu şi fără suport 3G. Din păcate în privinţa spaţiului de stocare avem de ales doar între 8 GB şi 16 GB.

Galaxy Tab 3 soseşte şi în variante cu ecran de 8 inch şi 10.1 inch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult