Detalii oficiale despre Honor 20: design holografic, ecran perforat şi acumulator mai mare

13.05.2019
Detalii oficiale despre Honor 20: design holografic, ecran perforat şi acumulator mai mare

Seria Honor 20 va fi lansată săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra, însă sub-brandul Huawei nu are răbdare până atunci pentru a dezvălui anumite detalii despre dispozitivele sale. Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă trimis la sfârşitul săptămânii trecute, am aflat noutăţi pe căi oficiale despre noile dispozitive. Se pare că Honor investeşte foarte mult efort în design, compania lăudând un capac de sticlă pentru partea din spate de tip „holografic”.

Comunicatul de presă menţionează cele trei dispozitive Honor 20 pe care le vom vedea săptămâna vitoare, adică modelul standard, modelul Lite (deja lansat) şi modelul Pro, însă vorbeşte doar despre capabilităţile modelului de bază. Acesta va fi echipat cu sticlă decorată folosind tehnologia Triple 3D Mesh, care va asigura un efect holografic reflexiilor luminii. Am văzut ceva similar pe Honor View 20 la începutul acestui an, însă cel mai probabil, Honor 20 va fi şi mai impresionant, întrucât reflexiile ar trebui să capete profunzime. Conform Honor, din 100 de panouri din sticlă realizate, doar 20 corespund standardelor de calitate pentru seria 20.

Când vine vorba despre capabilităţile dispozitivului, aflăm că Honor 20 beneficiază de un display all-view de 6,26”, cu raport ecran-corp de 91,6%, care integrează şi o cameră foto în colţul din stânga sus. Aceasta nu ocupă însă foarte mult spaţiu, având un diametru de numai 4,5mm, similar cu ceea ce am văzut pe Honor View 20.

De asemenea, senzorul de amprentă a fost mutat de pe spatele dispozitivului pe rama metalică, pe partea din dreapta, în timp ce camera foto are o poziţionare a lentilelor în formă de L. Acest design permite atât o mai bună funcţionare a senzorilor (conform Honor), dar şi integrarea unui acumulator mai mare, eliberând spaţiu pe verticală.

Nu este clar însă dacă şi modelul Honor 20 Pro va fi echipat într-un mod similar, cu ecran perforat şi senzor de amprentă pe laterale, sau dacă va folosi un design diferit, care beneficiază de un ecran complet, neperforat şi senzor de amprentă integrat, aşa cum am văzut în leak-urile din ultima perioadă.

Detaliile complete le vom primi pe 21 mai, când Honor va dezvălui în mod oficial întreaga serie de dispozitive mobile Honor 20.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult