Energizer Power Max P18K Pop este primul smartphone cu acumulator de 18000 mAh şi cameră foto retractabilă

Energizer Power Max P18K Pop este primul smartphone cu acumulator de 18000 mAh şi cameră foto retractabilă

Avenir Telecom continuă diversificarea ofertei smartphone produsă sub brandul Energizer anunţând un model încadrat la gama premium, echipat cu cameră foto retractabilă şi un acumulator gigantic.

Noul Power Max P18K Pop este identic modelului Energizer U620S Pop, diferind doar prin capacitatea acumulatorului (18000 mAh vs 3200 mAh) şi grosimea carcasei (18mm vs 10.3mm). Cu siguranţă, la fel de greu pe cât este masiv, Energizer Power Max P18K Pop va fi o opţiune interesantă cei interesaţi de achiziţionarea unui smartphone cu autonomie ridicată şi un nivel de performanţă competitiv.

Potrivit companiei producătoare, Power Max P18K Pop poate reda clipuri video timp de două zile fără oprire, sau 4 zile dacă ne limităm la ascultarea de muzică. Autonomia în standby poate ajunge la 50 zile, sau mai mult de o săptămână de folosire normală. Odată descărcat, acumulatorul este încărcat folosind o tehnologie proprietară de încărcare rapidă (USB Power Delivery 2.0), cu ajutorul unui adaptor AC capabil să furnizeze o putere de până la 18W prin cablul USB-C.

Smartphone cu dotări peste medie, Power Max P18K Pop pune la dispoziţie o cameră foto principală cu rezoluţie 12MP+5MP+2MP şi cameră frontală de 16MP+2MP, care se ascunde în corpul telefonului atunci când nu este folosită. Motorizat de chipsetul MediaTek Helio P70, telefonul dispune de un CPU octa-core a cărui frecvenţă poate urca la 2.1GHz şi 6GB memorie RAM. Ecranul de 6.2” foloseşte rezoluţie FHD+ şi redă interfaţa Android 9 Pie.

Power Max P18K vine echipat cu 128GB memorie internă şi slot microSD pentru suplimentarea capacităţii de stocare. Din păcate, ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm este substituită cu un adaptor pentru portul USB-C inclus în pachetul cu accesorii.

Energizer Power Max P18K va fi disponibil pentru livrare începând cu luna iunie a acestui an, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult