Galaxy S20 Ultra primeşte update-ul de securitate pentru luna martie înaintea modelelor Pixel

26.02.2020
Galaxy S20 Ultra primeşte update-ul de securitate pentru luna martie înaintea modelelor Pixel

Seria Galaxy S20 se lansează oficial abia în prima săptămână a lunii martie, însă Samsung deja a găsit câteva lucruri pe care poate să le îmbunătăţească la noile sale smartphone-uri de top. Cu o săptămână înaintea lansării, compania lansează deja o actualizare software pentru modelul de top, Galaxy S20 Ultra, care promite să aducă calitate mai bună a fotografiilor, cât şi un certificat de securitate mai nou.

Noul update pentru Samsung Galaxy S20 Ultra vine sub forma unui pachet Over-the-Air, care „cântăreşte” 418 MB. Acesta aduce versiunea firmware-ului la G988NKSU1ATBR şi include doar câteva îmbunătăţiri notabile: creşterea performanţei foto în toate situaţiile, îmbunătăţirea fotografiilor atunci când blitz-ul este setat pe „auto” şi trecerea la actualizarea de securitate pentru luna martie 2020.

Acest update din urmă este impresionant, având în vedere că Google lansează de obicei actualizarea de securitate pe 1 martie doar pentru dispozitive Pixel. Se pare că Samsung a reuşit să pună mâna pe update-ul de securitate în avans şi a lansat pe Galaxy S20 Ultra acest pachet înaintea oricărui alt telefon, inclusiv cele de la Google. În acest moment Galaxy S20 Ultra este singurul telefon care are update-ul de securitate pentru luna martie.

Momentan, update-ul pentru Galaxy S20 Ultra este disponibil doar în Coreea de Sud, însă acesta pregăteşte terenul pentru lansarea internaţională. Atunci când telefonul va ajunge la operatori şi în stocurile magazinelor de specialitate, acest update va fi probabil disponibil în toată lumea. Utilizatorii noi vor putea astfel să actualizeze telefonul imediat ce îl scot din cutie, pentru a se bucura de fotografii mai bune şi cel mai nou şi mai eficient update de securitate oficial de la Google.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult