Galaxy S8 ar putea să apară într-un clip video în cadrul conferinţei Samsung de la MWC

Galaxy S8 ar putea să apară într-un clip video în cadrul conferinţei Samsung de la MWC

Lansarea lui Galaxy S8 nu va avea loc în cadrul Mobile World Congress 2017, însă acest lucru nu înseamnă că nu vom vedea dispozitivul deloc în cadrul evenimentului. Asemeni altor conferinţe de presă Samsung din trecut, este posibil ca la finalul prezentării noii tablete Galaxy Tab S3 programată pentru 26 februarie, compania să ne arate un scurt clip în care să vedem pentru prima dată într-o formă oficială exteriorul noului său smartphone de top.

O mişcare similară a avut loc în urmă cu doi ani în cadrul conferinţei de la IFA, care a fost dedicată ceasului Gear S2. La finalul conferinţei, compania a lansat un clip de un minut în care puteam vedea pentru prima dată tableta gigant Galaxy View, pe care a lansat-o cu o lună mai târziu. Având în vedere că lansarea lui Galaxy S8 este zvonită pentru data de 29 martie, este posibil să avem de a face cu o situaţie similară.

Având în vedere că imagini neoficiale cu designul telefonului au început să circule pe internet de câteva luni bune, dezvăluirea telefonului într-un clip de prezentare va atrage atenţia presei şi fanilor către o conferinţă nu tocmai interesantă, întrucât tabletele high-end cu Android nu mai sunt de interes pentru publicul larg în 2017.

Zvonurile afirmă că Galaxy S va fi lansat cu un display AMOLED de dimensiuni mari, cu margini subţiri în laterale, procesoare Exynos 8895 sau Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM, rezistenţă la apă şi chiar şi un jack audio, element la care mulţi producători au renunţat în ultima vreme.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult