Aşa arată HTC Ville, noul smartphone cu Android 4.0

28.11.2011
Aşa arată HTC Ville, noul smartphone cu Android 4.0

Primele detalii despre HTC Ville le-am aflat încă de la începutul acestei luni, iar acum avem parte şi de o imagine de prezentare cu ce se zvoneşte a fi cel mai subţire smartphone HTC de până acum.

HTC Ville

Din informaţiile încă neconfirmate pe căi oficiale, aflăm că HTC Ville este un smartphone cu dotări de top, adăpostit într-o carcasă cu design unibody de numai 8 mm grosime.

Noul model pune la dispoziţie un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inch, pe care este redată noua interfaţă Sense UI 4.0, dezvoltată de HTC pentru sistemul de operare Androi 4.0 Ice Cream Sandwich.

Lista dotărilor pentru multimedia cuprinde o cameră foto de 8MP, cu autofocus şi suport pentru filmare la rezoluţie Full HD, respectiv difuzor cu tehnologie Beats Audio.

Înzestrat cu un procesor dual-core tactat la nu mai puţin de 1.5 GHz, HTC Ville face parte din oferta anului 2012 de telefoane mobile HTC şi este încadrat în gama smartphone de top, alături de modele ca HTC Edge şi HTC Zeta, echipate însă cu procesoare quad-core şi mai performante.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News