HTC a dezvăluit existenţa smartphone-ului One Vogue Edition (M8 Ace)

30.05.2014
HTC a dezvăluit existenţa smartphone-ului One Vogue Edition (M8 Ace)

La scurtă vreme după lansarea telefonului HTC One M8, au apărut câteva zvonuri care afirmau că taiwanezii pregătesc atât o versiune mai puternică a acestui model, Prime, cât şi o versiune mai ieftină numită Ace. În timp ce versiunea Prime rămâne încă un zvon, HTC a confirmat existenţa modelului mai ieftin Ace şi a oferit şi câteva detalii despre acesta.

Imaginile şi informaţiile oficiale despre noul produs au fost oferite de reprezentanţa din China a companiei HTC. Din imaginile oficiale, se observă că noul HTC One Vogue Edition (M8 Ace) pare să combine caracteristicile diferitelor modele de vârf lansate până acum. Acesta oferă o parte frontală fără butoane hardware similară celei de la One M8, carcasa are un profil care aduce ne aduce aminte de sandvişul de materiale de la One M7, iar spatele fabricat dintr-o singură bucată de material plastic ne aduce aminte de bătrânul One X.

Lista specificaţiilor dezvăluite este incompletă. HTC One Vogue Edition va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu o frecvenţă de 2,5 GHz, acesta având astfel o viteză uşor superioară modelului internaţional One M8, şi va include sistemul audio BoomSound. Diagonala ecranului este necunoscută, însă zvonurile anterioare afirmă că vom vedea acelaşi ecran Full HD cu diagonală de 5” ca în cazul recent lansatului One M8.

La fel ca HTC One Mini 2, modelul One Vogue Edition abandonează senzorul UltraPixel cu rezoluţie de 4 MP în favoarea unui senzor standard cu rezoluţie de 13 MP, cu această ocazie fiind eliminată şi facilitatea Duo Camera. Camera frontală oferă tot un senzor cu rezoluţie de 5 MP.

Chiar dacă HTC a dezvăluit oficial existenţa modelului One Vogue Edition, acesta nu a fost încă lansat oficial. Evenimentul va avea loc în data de 3 iunie, atunci când vom afla lista completă a specificaţiilor, preţul şi disponibilitatea regională.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News