HTC promite o disponibilitate mai bună pentru One începând chiar din această lună

17.05.2013
HTC promite o disponibilitate mai bună pentru One începând chiar din această lună

Acum aproape două luni, când am testat telefonul HTC One, am descoperit un produs remarcabil, care a impresionat prin construcţie, ecran şi performanţe. Un produs de care HTC are nevoie ca de aer pentru a-şi opri declinul, One a fost însă un produs ghinionist, care a avut o disponibilitate redusă. Conform managerului companiei, lucrurile se vor îmbunătăţi începând chiar din aceasta lună.

Preconizat să ajungă pe piaţă undeva spre sfârşitul lunii aprilie, terminalul One a întârziat din cauza cantităţilor insuficiente de camere foto, special concepute pentru acest model,  care au fost livrate de furnizorul său de componente. Mai mult, taiwanezii s-au văzut prinşi la mijloc într-un conflict comercial între Nokia şi ST Micro, care s-a soldat, din fericire, cu urmări mai puţin dramatice decât se credea iniţial.

Lucrurile par a intra pe un făgaş normal pentru compania taiwaneză, cel puţin conform declaraţiilor managerului diviziei HTC din Asia de Nord, Jack Tong. Acesta a afirmat că producţia telefonului One s-a dublat în cursul lunii mai şi va cunoaşte o creştere şi în cursul lunii iunie, compania încercând să facă faţă unei cereri foarte mari.

Cu această ocazie, oficialul HTC a afirmat că şi vânzările modelului J Butterfly s-au dublat în Japonia din momentul în care acesta a intrat pe piaţa retail, ceea ce ne face să sperăm că rezultatele financiare în cel de-al doilea trimestru vor arăta mult mai bine decât dezamăgitoarele cifre din primele trei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News