HTC U11 EYEs a fost anunţat în mod oficial. Vine cu hardware mid-range premium şi un preţ pe măsură

HTC U11 EYEs a fost anunţat în mod oficial. Vine cu hardware mid-range premium şi un preţ pe măsură

HTC U11 EYEs a fost anunţat în mod oficial, confirmând astfel zvonurile din ultimele câteva zile. Acesta este dispozitivul mid-range premium care va sta alături de modelul U11+ în ofertă, fiind de asemenea şi cel de-al doilea dispozitiv care abordează noul design cu display mai înalt şi margini subţiri în jurul acestuia. U11 EYEs de la HTC a fost confirmat doar pentru piaţa din China, însă cel mai probabil vom putea găsi un model similar şi pe piaţa din vest.

Noul mid-range premium de la HTC vine echipat cu un hardware de medie din gama superioară. Vorbim astfel despre un chipset Snapdragon 652 cu procesor octa-core, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare internă şi slot pentru card microSD. Display-ul măsoară de 6” în diagonală şi vine cu o rezoluţie 2.160 x 1.080 pixeli pe format 18:9, fiind asemănător din faţă din punct de vedere al design-ului cu modelul U11+.

Camerele foto par să fie importante pentru acest model, HTC echipându-l cu doi senzori de 5 megapixeli pe partea din faţă, care beneficiază de lentile f/2.2 şi funcţie HDR. Pe partea din spate avem de a face cu acelaşi senzor Ultrapixel de 12 megapixeli pe care l-am întâlnit şi pe U11+, alături de un obiectiv cu diafragmă f/1.7 şi blitz dual-LED. Camera principală beneficiază şi de focalizare prin detecţie de fază şi  stabilizare optică.

La capitolul „altele”, telefonul se laudă cu un acumulator mare, de 3.930 mAh, mufă USB Type-C pentru încărcare rapidă (HTC a renunţat de vreo doi ani la jack-ul de căşti), rezistenţă la apă şi praf la standard IP67, funcţia Edge Sense şi verisunea 8.0 a sistemului de operare Android. Nu în ultimul rând, în pachetul telefonului se găseşte şi o pereche de căşti USonic, cu funcţie de anulare al zgomotului din jur.

Preţul în China pentru HTC U11 EYEs este echivalent cu 512 dolari, iar telefonul va ajunge în magazine începând de mâine, 17 ianuarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult