Huawei ar putea adopta designul cu ecran decupat la partea de sus pentru întreaga serie P20

Huawei ar putea adopta designul cu ecran decupat la partea de sus pentru întreaga serie P20

Aşteptat pentru lansare la sfârşitul lunii martie, Huawei P20 şi versiunea mai puţin costisitoare P20 Lite par să prefere noul design cu „breton”, chiar dacă Huawei ar fi experimentat şi cu un prototip P20 inspirat de liniile folosite pentru modelul Mate 10 Pro de anul trecut.

Atât modelul standard Huawei P20 şi ediţia P20 Lite au fost surprinse în imagini-spion, afişând un design inspirat de iPhone X, cu ecranul modelat folosind rata de aspect 18:9 şi decupat la partea de sus.

Potrivit ultimelor zvonuri, Huawei P20 Lite va fi un telefon cu ecran de 5.6” (rezoluţie 1080×2250 pixeli), prevăzut cu senzor de amprente la partea din spate. La interior, configuraţia foloseşte chipsetul octa-core Kirin 659, 4GB memorie RAM şi un acumulator de 3520mAh. P20 Lite pune la dispoziţie 64GB memorie internă, din care o parte este alocată sistemului Android 8.0 Oreo.

Huawei a lăsat indicii cum că cel puţin unul dintre dispozitivele din seria P20 va avea o configuraţie cu 3 camere foto. Probabil, acesta va fi modelul Pro, ediţia standard P20 şi P20 Lite păstrând configuraţia dual camera la partea din spate.

Vom alfa toate detaliile despre Huawei P20/P20 Pro şi P20 Lite la sfârşitul lunii martie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult