Huawei Mate 10, surprins în noi poze neoficiale arătând un design complet diferit

08.09.2017
Huawei Mate 10, surprins în noi poze neoficiale arătând un design complet diferit

Ilustrat deja cu o serie de renderizări computerizate, Huawei Mate 10 poate fi admirat în noi imagini care par să surprindă produsul real. Însă comparat machetelor anterioare, designul actual prezintă unele diferenţe majore.

Mate 10 ar trebui să fie primul smartphone Huawei care adoptă noua filozofie de design care renunţă la rama din jurul display-ului. Aparent, noul design minimalist prevede şi renunţarea la tasta Home cu senzor biometric integrat. Nu este clar unde ar putea fi mutat senzorul de amprente, însă date fiind obstacolele de ordin tehnic ce au oprit implementarea acestuia sub ecranul altor vârfuri de gamă deja lansate, relocarea pe spatele carcasei este foarte probabilă.

Echipat cu noul chipset Kirin 970, ce dispune de facilităţi avansate pentru „procesare neurală”, Huawei Mate 10 şi varianta Mate 10 Pro ar urma să fie lansat oficial în data de 16 octombrie, la Munchen.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult