Huawei pregăteşte V30 5G, un nou flagship accesibil dezvoltat sub brandul Honor

30.09.2019
Huawei pregăteşte V30 5G, un nou flagship accesibil dezvoltat sub brandul Honor

Având în vedere dificultatea lansării de noi produse echipate cu pachetul de servicii Google, deocamdată nu este clar dacă noul Honor V30 cu 5G va fi livrat şi în afara pieţelor asiatice, însă putem fi siguri că oficialii Huawei depun toate eforturile pentru negocierea unei ieşiri din această situaţie.

Potrivit informaţiilor circulate din surse apropiate companiei, V30 va avea un ecran similar modelului Honor View 20, dar cu cu dublă perforaţie şi dual camera la partea din faţă.

Deocamdată, noul smartphone este confirmat cu o poză-spion surprinzând doar tipul ecranului folosit, nu şi designul final de carcasă.

Privit fără constrângerile unei carcase, ecranul apare cu margini uşor curbate şi ramă destul de vizibilă, mai lată la partea de jos. Spre comparaţie, modelul View 20 cu preţ de aproximativ 410 euro vine cu ecran perfect plat.

Aşteptat să fie dezvăluit cu numele final Honor View 30, noul smartphone este probabil dezvoltat anticipând ridicarea interdicţiilor impuse Huawei, privind folosirea pachetului Google Services.

În funcţie de evoluţia negocierilor purtate cu administraţia Trump, este posibil ca Horor V30 5G să fie lansat mai întâi pentru piaţa din China, urmând ca disponibilitatea în pieţele occidentale să fie asigurată la o dată ulterioară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult