iPhone 8 ar putea fi lansat în prima jumătate a lunii septembrie

24.08.2017
iPhone 8 ar putea fi lansat în prima jumătate a lunii septembrie

Acum că Samsung a anunţat în mod oficial Galaxy Note8, iar noul smartphone de la LG, V30, urmează să fie anunţat în cadrul IFA 2017, toate privirile vor începe să se îndrepte spre următoarele lansări de smartphone-uri. Cu siguranţă, iPhone 8 este unul dintre cele mai aşteptate dispozitive ale anului, iar cele mai recente zvonuri despre data lui de lansare sugerează că suntem la doar câteva săptămâni distanţă de marele eveniment.

Conform site-ului franţuzesc Mac4Ever, surse din industria telecom sugerează că data la care Apple va ţine evenimentul de prezentare pentru noua generaţie de smartphone-uri iPhone este stabilită pe 12 septembrie. Aceasta ar fi în ton cu lansările precedente ale companiei, iPhone-urile fiind în general anunţate în prima jumătate a lunii septembrie.

Pe lângă această informaţie, Mac4Ever susţine că în cadrul evenimentului nu va fi prezentat doar noul iPhone 8, ci şi noi versiuni actualizate de iPhone 7, sub numele 7S şi 7S Plus. Site-ul susţine însă că numele iPhone 8 nu este obligatoriu cel final, însă ştiam deja acest lucru, nume precum iPhone Pro sau iPhone X fiind sugerate de leak-uri din trecut.

După evenimentul oficial Apple, pre-comenzile ar putea începe pe 15 septembrie, iar primele livrări de iPhone 8 ar putea veni pe data de 22 septembrie. Alături de noile dispozitive sunt aşteptate şi noi modele Apple Watch cu conectivitate LTE şi un nou Apple TV cu suport pentru rezoluţii 4K.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult