iPhone XR, construit cu materiale la fel de bune şi durabile ca seria XS

29.10.2018
iPhone XR, construit cu materiale la fel de bune şi durabile ca seria XS

iPhone XR este cel mai accesibil model din seria iPhone X, dar asta nu înseamnă că posesorii săi se aleg cu mai puţin, din punct de vedere al calităţii materialelor folosite şi durabilitatea în timp a telefonului mobil.

După ce dezasamblarea dispozitivului a scos la iveală un acumulator de capacitate mai mare decât la modelul XS, iPhone XR impresionează încă o dată şi prin durabilitatea carcasei, testată fără menajamente de experţii canalului YouTube JerryRigEverything.

Disponibilă în mai multe versiuni de culoare, carcasa realizată pe un şasiu metalic nu se îndoaie cu uşurinţă, iar suprafeţele acoperite cu sticlă au o rezistenţă la zgârieturi de nivel mediu – 6 pe scara MOHS.

Chiar dacă nu este protejată cu strat de safir, lentila camerei foto nu ar trebui să acumuleze zgârieturi profunde, sticla minerală cu rezistenţă de nivel 6 pe scara MOHS fiind încadrată şi cu un inel metalic menit să amortizeze contactul cu suprafeţele abrazive.

Cu preţ începând de la 750 dolari, iPhone XR cu siguranţă nu este o alegere rea, din punct de vedere al rezistenţei şi calităţii finisajelor. Totuşi, pentru siguranţă pe termen lung este bine să păstrăm ceva „mărunţiş” şi pentru achiziţionarea unei huse sau carcasă de protecţie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult