La ce ne aşteptăm de la smartphone-ul pentru Facebook

04.04.2013
La ce ne aşteptăm de la smartphone-ul pentru Facebook

Zvonurile despre smartphone-ul creat special pentru reţeua de socializare au apărut de ceva timp. La început nu s-a ştiut sigur dacă vorbim despre un terminal fizic sau o optimizare a sistemului de operare Android pentru o integrare Facebook mai bună. Într-un final am aflat că azi va fi lansat HTC First, un smartphone cu interfaţa modificată. Nu vorbim despre un top de gamă, însă el va fi cu singuranţă un telefon atractiv. Ecranul său va avea diagonala de 4” sau 4.3” şi rezoluţia de 720×1280 pixeli. În carcasă se găseşte un chipset Qulacomm Snapdragon S4 Plus cu procesor dual core şi 1 GB RAM

Acesta ar trebui să fie HTC First sau smartphone-ul Facebook

Smartphone-ul dedicat pentru Facebook va rula Android 4.1.2 cu interfaţa HTC Sense 4.5. Trebuie să presupunem însă că ea va oferi un nivel de integrare superior interfeţei standard, oferită pe modele precum One X+ ori Desire X. Suntem puţin nedumeriţi de ce nu a fost folosită interfaţa Sense 5.0, livrată cu HTC One. Este posibil ca ea să nu fi fost chiar pe placul celor de la Facebook. Carcasa lui HTC First va fi disponibilă în patru culori: roşu, albastru deschis, alb şi negru.

Versiunile disponibile pentru HTC First

Telefonul va fi lansat oficial în această seară. Urmăriţi Go4it.ro pentru a afla detaliile oficiale despre smartphone-ul special creat pentru Facebook.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News