Lenovo Z5 Pro GT, echipat cu Snapdragon 855, testat cu benchmark-ul AnTuTu înainte de lansarea oficială

22.01.2019
Lenovo Z5 Pro GT, echipat cu Snapdragon 855, testat cu benchmark-ul AnTuTu înainte de lansarea oficială

Lenovo Z5 Pro GT ar putea fi primul telefon cu Snapdragon 855 şi 12 GB RAM, producătorul chinez fixând data de lansare pentru finalul acestei luni.

Noul flagship promite să fie cel mai puternic dispozitiv mobil cu Android la momentul lansării, Lenovo având pregătite mai multe  hardware, cea de top urmând a fi echipată cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Preţul de lansare estimat la 650 de dolari americani nu pare exagerat, mai ales când luăm în considerare alternativele de pe piaţă. Chiar şi aşa, Lenovo Z5 Pro GT va fi unul dintre cele mai scumpe produse smartphone lansate până acum de un brand chinezesc.

Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, toate versiunile Z5 Pro GT primesc ecran OLED de 6,4” cu rezoluţie Full HD+, nedecupat la partea de sus, întreaga parte din faţă fiind acoperită de acesta. Singurul loc unde este lăsată o ramă neagră îngustă este sub display, aceasta fiind o limitare a tehnologiei OELD folosite. De asemenea, acest dispozitiv abordeasă design-ul cu ecran glisant, camera foto frontală fiind „ascunsă” în spatele acestuia atunci când nu este folosită.

Cât despre nivelul de performanţă oferit, Lenovo Z5 Pro GT promite să fie mai puternic decât un telefon iPhone XS Max. Chiar dacă scorul AnTuTu nu este cel mai mare printre telefoanele cu  Snapdragon 855 verificate până acum, în condiţii reale de utilizare diferenţele vor fi practic insesizabile.

Din păcate însă, este puţin probabil ca Lenovo Z5 Pro GT să aibă parte de o lansare simultană şi în afara Asiei, strategia producătorului chinez fiind de a promova în pieţele internaţionale brandul Motorola, pe care îl deţine de mai mulţi ani.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult