LG lansează un telefon cu ecran OLED flexibil

LG lansează un telefon cu ecran OLED flexibil

LG are planuri îndrăzneţe pentru acest an, dorind să ia prin surprindere competiţia lansând primul smartphone cu ecran OLED flexibil. Produsul rezultat în urma activităţilor de cercetare şi dezvoltare întreprinse de LG în ultimii ani ar urma să dea startul unei noi ere în evoluţia dispozitivelor mobile, substituind în cele din urmă telefoenele solide, cu design monolit.

LG va lansa telefon cu ecran OLED flexibil, înainte de finalul acestui an!

Informaţiile publicate de jurnalişti publicaţiei Wall Street Journal, citând-ul pe Yoon Bu-hyun – vicepreşedinte al diviziei LG Mobile, dezvăluie existenţa unui telefon mobil echipat cu ecran flexibil produs chiar în fabricile LG, ce ar urma să fie lansat spre sfârşitul acestui an, la timp pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă.

Înainte de a ne ambiţiona prea tare, trebuie să ne reamintim că şi Samsung a prezentat prototipul unui aşa zis telefon flexibil, instalat într-un corp cât se poate de rigid, dar cu ecranul OLED mulat peste marginile carcasei, rezultând două zone adiţionale în care pot fi afişate butoane virtuale sau notificări.

Prototip Samsung pentru un smartphone cu ecran flexibil

Judecând după abordarea superficială în care rivalii de la Samsung au ales să trateze conceptul de smartphone cu ecran flexibil, poate că nu ar trebui să avem aşteptări prea mari nici din partea LG. Rămâne de văzut exact ce înseamnă conceptul de telefon flexibil în viziunea LG, pe măsură ce noi detalii vor intra în atenţia presei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult