Lumia 850 depistat în fotografii neoficiale

15.12.2015
Lumia 850 depistat în fotografii neoficiale

Microsoft a lansat deja trei dispozitive care vin cu Windows 10 Mobile preinstalat. Lumia 950 şi 950 XL acoperă categoria high-end, în timp ce Lumia 550 se adresează publicului nepretenţios, care doreşte un simplu smartphone care poate fi conectat la internet. Până în prezent nu au existat informaţii despre oferta mid-range a companiei, însă Lumia 850 a ieşit în sfârşit la suprafaţă într-o serie de imagini neoficiale.

Din păcate, faptul că poat fi studiat din ma multe unghiuri nu înseamnă că vom vedea telefonul în magazine foarte curând. Putem însa afla câteva detalii despre dimensiunile sale şi despre ce componente va integra. Spre diferenţă de predecesorii săi din seria 800, Lumia 850 va fi un dispozitiv de dimensiuni considerabile. Acesta va fi construit în jurul unui display Full HD de 5,7” (aceeaşi dimensiune în diagonală precum Lumia 950 XL). Deşi merge spre teritoriul dispozitivelor de tip phablet, performanţa nu va fi obligatoriu o prioritate.

Informaţiile disponibile în acest moment sugerează că Lumia 850 va integra un chipset Snapdragon 617 din gama mid-range. Astfel, filmările la rezoluţie 4K ies din discuţie, iar probabil funcţia Continuum va fi de asemenea indisponibilă pe acest dispozitiv. Îmaginile însă dezvăluie integrarea unui senzor frontal pentru autentificare biometrică, care va securiza telefonul folosind funcţionalitatea „Hello”, disponibilă până în prezent doar pe dispozitive high-end.

Probabil că acesta sugerează şi faptul că deşi vorbim despre un smartphone cu carcasă din plastic şi specificaţii de medie, preţul său va fi mai degrabă apropiat de cel al dispozitivelor mid-range premium. Momentan nu există informaţii oficiale despre o dată de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult