Mi A3, mid-range-ul accesibil de la Xiaomi, apare în fotografii oficiale, alături de lista de specificaţii

15.07.2019
Mi A3, mid-range-ul accesibil de la Xiaomi, apare în fotografii oficiale, alături de lista de specificaţii

Xiaomi Mi A3 este aproape de momentul lansării. Xiaomi a început deja să ofere mici indicii despre capabilităţile telefonului pe conturile sale de socializare, în timp ce pe internet au apărut deja fotografii oficiale şi neoficiale, cât şi liste de specificaţii hardware. Se pare că faţă de anii trecuţi, cânt Mi A1 şi Mi A2 erau bazate pe Mi 5X şi Mi 6X, Mi A3 va avea la bază hardware-ul din noua serie Mi CC9, lansată recent în China.

Fotografiile cu Mi A3 publicate de WinFuture prezintă un smartphone din gama mid-range premium, realizat din sticlă şi aluminiu, cu trei variante culori pentru carcasă şi un design familiar. Vorbim despre un sistem de trei camere pe partea din spate, un notch în formă de picătură de apă pe faţă şi un senzor de amprentă în display, similar cu Xiaomi Mi CC9e.

Galerie foto

La nivel de specificaţii hardware vorbum despre un ecran AMOLED de 6” cu rezoluţie Full HD+, 4 GB memorie RAM, chipset Snapdragon 665 de la Qualcomm, 64 sau 128 GB stocare şi sistem de camere 48+ 8 +2 megapixeli pe spate, senzorul secundar fiind alăturat unui obiectiv ultra-wide, în timp ce ultimul senzor este folosit pentru calcularea adâncimii. Cu un acumulator de 4.030 mAh şi încărcare rapidă QuickCharge la 18W, acesta ar putea fi unul dintre cele mai atractive smartphone-uri mid-range de anul acesta, mai ales când luăm în considerare faptul că vine cu Android 9.0 Pie „curat” din fabrică în cadrul programului Android One.

A apărut deja şi prima fotografie cu telefonul scos din cutie, în care sunt listate majoritatea caracteristicilor tehnice, însă poate fi observat şi faptul că telefonul include doar un încărcător de priză şi un cablu de încărcare, nu şi o pereche de căşti, în ciuda faptului că un jack pentru căşti există şi este poziţionat în partea de sus a telefonului, alături de un port infraroşu.

Data de lansare a lui Xiaomi Mi A3 nu este momentan cunoscută, însă dacă avem deja leak-uri atât de detaliate, cu siguranţă telefonul va ajunge în magazine în viitorul foarte apropiat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult