Microsoft oferă utilizatorilor OneDrive abonament gratuit Office 365 Personal, cu o condiţie

Autor: Aurelian Mihai 19.04.2016
Microsoft oferă utilizatorilor OneDrive abonament gratuit Office 365 Personal, cu o condiţie

După ce anul trecut Microsoft anunţa reducerea spaţiului de stocare gratuit în contul OneDrive de la 15GB la doar 5GB şi eliminarea opţiunii pentru stocare nelimitată oferită utilizatorilor Office 365, compania revine la gânduri mai bune şi anunţă o promoţie adresată utilizatorilor OneDrive.

Urmând criticilor apărute în mediul online, Microsoft a permis utilizatorilor care şi-au văzut diminuat spaţiul de stocare gratuit să îl recupereze prin completarea unui formular. Compania plusează acum cu încă o promoţie, cei care au mai mult de 5GB ocupaţi în contul OneDrive urmând să primească prin email ofertă pentru abonament gratuit la Office 365 Personal, valabil timp de un an.

Tot ce trebuie făcut este să accesăm link-ul primit prin email şi să activăm abonamentul Office 365, primind la pachet şi 1T spaţiu de stocare gratuit în contul OneDrive, valabil timp de un an.

Trebuie ştiut că pentru activarea ofertei este necesară folosirea unui card de credit valid. Însă pentru a evita cheltuieli ulterioare, putem dezactiva opţiunea de auto-reînnoire a abonamentului din setările contului de utilizator.

Citeşte şi OneDrive limitează spaţiul de stocare în cloud

Tags: