Moto G6 şi Moto G6 Play, surprinse în noi imagini de prezentare

30.03.2018
Moto G6 şi Moto G6 Play, surprinse în noi imagini de prezentare

Aflate printre ultimele dispozitive cu Android pregătite pentru lansare în această primăvară, Moto G6 şi Moto G6 Play pot fi admirate într-o primă serie de imagini de prezentare, publicate împreună cu principalele specificaţii şi preţurile la vânzare.

Cel mai accesibil model din serie, Moto G6 Play vine echipat cu un ecran de 5.7” şi rezoluţie HD+,  adaptat la formatul wide. Fără prea mari pretenţii, configuraţia este centrată în jurul chisetului Snapdragon 430, dispunând doar de un procesor octa-core cu frecvenţă de 1.4GHz.

Dispozitivul păstrează ornamentul de formă circulară pentru camera foto, acesta fiind principalul element distinctiv vizibil la partea din spate. În spatele lentilei de mari dimensiuni se află o cameră foto cu un singur obiectiv de 13MP, asistat cu tehnologie Rapid Focus şi blitz LED. Potrivit listei cu specificaţii încă neconfirmate oficial, Moto G6 Play dispune de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, mai mult decât suficient pentru necesarul configuraţiei folosite.

Moto G6 păstrează diagonala de 5.7” a ecranului şi rezoluţie HD+, însă primeşte chipsetul Snapdragon 450, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Dispozitivul va fi disponibil în două versiuni, cu 3GB RAM şi 4GB memorie RAM, respectiv 32GB sau 64GB memorie internă.

Mai subţire decât modelul „Play”, Moto G6 primeşte doar un acumulator de 3000 mAh, care însă ar trebui să ofere autonomie similară, dat fiind hardware-ul mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Lista dotărilor este completată cu un sistem dual camera la partea din spate (12MP + 5MP) şi cameră frontală de 16MP.

Moto G6 Play va fi lansat cu preţul de 199 dolari, în timp ce versiunea mai bine dotată Moto G6 va avea un preţ de 249 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult