Nokia 225, un nou telefon ieftin cu dual SIM şi autonomie bună

Nokia 225, un nou telefon ieftin cu dual SIM şi autonomie bună

Nokia continuă şirul lansărilor de telefoane ieftine cu un nou model din categoria feature phone, ce atrage prin designul în culori vii şi pachetul atrăgător de dotări. Pregătit în două  variante, cu şi fără suport dual SIM, Nokia 225 va putea fi achiziţionat în pachet retail pentru aproximativ 40 euro.

Nokia 225 dual SIM

Telefonul cu greutate 100 grame şi grosime 10.4 mm pune la dispoziţie cel mai mare ecran non-touch instalat vreodată de Nokia pe un produs din categoria feature phone: 2.8 inch şi rezoluţie QVGA. Alăturat, găsim butonul circular pentru navigarea sistemului de meniuri şi tastatura alfanumerică. Pentru preţul plătit ne alegem şi cu o cameră foto de 2MP, capabilă să filmeze la rezoluţie 320×240/15fps.

Suportul software este asigurat cu platforma Series 30+, pre-echipată cu web browser-ul Nokia Xpress, clienţi pentru reţelele de socializarea Facebook şi Twitter, respectiv aplicaţia Bing Search.

Colecţia de muzică şi poze este găzduită pe card microSD, telefonul acceptând până la 32GB  capacitate de stocare. Lista dotărilor este completată cu modul radio FM prevăzut cu decodor RDS, respectiv difuzor extern supradimensionat pentru amatorii de muzică.

Nokia 225

Nokia 225 dual SIM poate funcţiona aproximativ 27 zile în regim stand-by, oferă până la 21 ore timp de convorbire, respectiv 49 ore timp de redare video. Limitată la o singură reţea de telefonie mobilă, varianta single SIM ridică autonomia în regim stand-by la 36 zile, păstrând neschimbate restul caracteristicilor. În funcţie de preferinţe, doritorii vor putea achiziţiona telefonul Nokia 225 în carcasă de culoare roşie, galbenă, verde, albă sau neagră.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult