OnePlus 6T ar putea fi cel mai scump model al companiei de până acum

18.10.2018
OnePlus 6T ar putea fi cel mai scump model al companiei de până acum

Succesul dispozitivelor OnePlus se datorează în special preţului scăzut pe care acestea l-au avut în comparaţie cu brand-urile mari, oferind capabilităţi comparabile într-un pachet mult mai accesibil. În timp însă acestea au crescut, până în punctul în care deja au apărut alternative mai ieftine la OnePlus de la producători mai mari, precum Xiaomi şi Meizu (POCOPHONE şi 16th). Se pare însă că trendul este în continuare crescător în cazul preţului, OnePlus 6T urmând a fi cel mai scump telefon OnePlus de până acum.

MySmartPrice un site cunoscut pentru leak-uri din surse de cele mai multe ori veridice, a publicat o listă de preţuri pentru cele trei modele de OnePlus 6T care vor fi disponibile pentru comandă în India. Având în vedere că OnePlus rareori face versiuni exclusive anumitor regiuni (singurele cazuri în care modele OnePlus erau indisponibile în toată lumea fiind cele realizate în parteneriat cu Disney), putem presupune că acestea vor fi modelele disponibile pe 30 octombrie, când compania va dezvălui oficial nouul smartphone.

Modelul de bază, OnePlus 6T cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, va costa 37.999 rupii, adică undeva aproape de 520 dolari americani. Aceasta este o creştere cu 3.000 rupii, adică aproximativ 50 de dolari, de la 34.999 (480 dolari). Şi modelele superioare, cu 8 + 128 GB şi 8 + 256 GB, vor fi puţin mai scumpe, cu preţuri de 40.999 rupii (555 dolari), respectiv 44.999 (610 dolari).

Preţurile pentru India sunt de obicei mai mici, deci probabil că în Europa, vom primi telefonul la un preţ semnificativ mai mare. OnePlus 6 costă 520 euro în varianta cea mai ieftină, deci există posibilitatea ca OnePlus 6T să rămână cu puţin sub 600 euro, chiar şi cu o mică scumpire, în timp ce modelele cu 8 GB ar putea lejer depăşi 600 de euro.

Scumpirea era însă aşteptată, având în vedere că OnePlus 6T va fi primul smartphone al companiei care urmează să fie lansat cu rezistenţă la apă cu certificare IPXX, senzor de amprentă în display şi încărcare wireless Qi. Totodată, acesta este primul OnePlus fără jack pentru căşti.

Vom afla detaliile pe căi oficiale la sfârşitul lunii octombrie, însă cei care preferau OnePlus datorită preţului scăzut, vor trebui să se reorienteze probabil către alternativele mai ieftine care au apărut în ultimul an.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult