OnePlus 7T: primele imagini oficiale cu telefonul. Iată design-ul următorului „flagship killer”

17.09.2019
OnePlus 7T: primele imagini oficiale cu telefonul. Iată design-ul următorului „flagship killer”

OnePlus nu mai are răbdare până la momentul evenimentului de lansare şi deja începe să ne prezinte diverse funcţionalităţi şi elemente de design pentru noua serie de dispozitive OnePlus 7T. La numai o zi după ce a fost anunţate în mod oficial datele la care vor avea loc evenimentele de prezentare în India, SUA şi Marea Britanie, compania a publicat primele fotografii cu unul dintre dispozitive.

Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a publicat pe forumul oficial al companiei un articol în care explică motivul pentru care cele trei camere sunt încadrate într-un modul circular şi cum a ajuns compania să aleagă acest design nou. Desigur, cei care au văzut modelul OnePlus 7 Pro din primăvară nu ar trebui să fie tocmai surprinşi, telefonul nou împrumutând câteva elemente de la „fratele” său mai mare.

De altfel, OnePlus vorbeşte momentan doar despre modelul OnePlus 7T, nu şi despre varianta Pro. Aceea este aşteptată cu un design foarte similar cu cel al modelului 7 Pro precedent, cu modificări minore la interior (procesor nou, modem 5G, etc.). OnePlus 7T standard însă, este aşteptat cu cele mai multe upgrade-uri.

Cel mai evident este camera triplă, faţă de cea dublă din trecut, însă la interior vor fi integrate şi alte noutăţi precum un Snapdragon 855 Plus şi un ecran cu refresh rate de 90 Hz, similar cu cel de pe OnePlus 7 Pro. Diferenţa notabilă între ecrane, în afară de diagonala mai mică şi lipsa curburii la margini va fi notch-ul central, modelul Pro fiind livrat fără decupaj.

Fotografiile sunt la rezoluţie destul de mare încât putem vedea scrisul de pe ansamblul de cameră, care ne oferă un detaliu important despre cele trei lentile: avem de a face cu trei camere cu distanţă focală diferită. Există un modul ultra-wide cu distanţă focală de 17mm, un modul wide de 26 mm şi un tele 2X cu 51 mm.

Se pare că OnePlus 7T va păstra toate butoanele fizice pe laterale, precum cele de volum pe stânga, şi power alături de slider-ul pentru profilele de sunet pe dreapta. Mai multe detalii vom afla în zilele care urmează, întrucât OnePlus nu pare să se abţină din lansarea de detalii despre noile sale telefoane. Informaţiile complete vor fi dezvăluite pe 26 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult