Primele imagini cu OnePlus 7T Pro. Telefonul va oferi upgrade-uri hardware minore şi va veni într-o variantă „McLaren”

02.09.2019
Primele imagini cu OnePlus 7T Pro. Telefonul va oferi upgrade-uri hardware minore şi va veni într-o variantă „McLaren”

Generaţia OnePlus 7T pare să se concentreze în principal pe îmbunătăţirea modelului de bază, varianta Pro urmând a primi mai degrabă îmbunătăţiri la interior. Asta nu înseamnă însă că OnePlus 7T Pro nu va integra câteva noutăţi faţă de varianta 7 Pro lansată la începutul verii. Noi informaţii, care au venit alături de noi imagini neoficiale cu dispozitivul sugerează că ar putea reprezenta un ugprade semnificativ, în special pentru cei care vor veni de la modelele lansate în anii trecuţi.

OnePlus 7T, modelul „mic”, va primi un ecran OLED la 90 Hz, care îl va face astfel similar cu cel de pe modelul 7 Pro deja lansat. Diferenţa va fi rezoluţia, care va rămâne FullHD+ şi notch-ul pentru camera foto frontală, care nu va dispărea. De curând au apărut zvonuri despre o variantă McLaren Senna a acestui model, iar acum este sugerată şi o variantă similară pentru OnePlus 7T Pro.

Imaginile noi, bazate pe modele 3D folosite pentru realizarea de accesorii precum huse de protecţie, sugerează că OnePlus 7T Pro va arăta aproape identic la exterior. Acesata va păstra ecranul de 90 Hz cu rezoluţie QHD+, camera retractabilă şi sistemul cu trei camere foto de pe spate. OnePlus 7T Pro va fi însă de asemenea disponibil într-o variantă McLaren Senna, cu o carcasă diferită.

Acest model va primi un panou de sticlă texturat pe partea din spate, mai aderent decât cel de pe OnePlus 7 Pro, care va fi decorat cu accente portocalii, similare cu cele ale noii maşini de top realizată de producătorul britanic. Nu este însă clar ce diferenţe hardware vor exista la interior între modelul McLaren şi cel standard. Anul trecut, varianta McLaren a lui OnePlus 6T oferea pe lângă o carcasă într-o culoare inedită şi acces la o configuraţie cu 12 GB memorie RAM. OnePlus 7 Pro deja oferă aceeaşi cantitate de memorie, iar telefoane cu 16 GB încă nu au fost lansate pe piaţă. Există însă posibilitatea ca OnePlus să apeleze la un astfel de upgrade, pentru a justifica preţul crescut.

Alte noutăţi hardware aşteptate pentru noul OnePlus 7T Pro în toate variantele sunt legate de procesor, cameră şi sistemul de încărcare rapidă. În locul lui Snapdragon 855, compania va apela la noua revizie Snapdragon 855+, care este puţin mai rapid, iar camera ar putea primi funcţionalitate macro şi suport pentru codecul HEVC pentru filmare.

De asemenea, stabilizarea hibrid pentru fotografie şi filmare ar putea fi noi capabilităţi software pe acest model. La capitolul autonomie şi încărcare, OnePlus 7T Pro ar putea primi o baterie puţin mai mare, de 4.080 mAh, faţă de 4.000 pe modelul precedent, cât şi Warp Charge 30T, încărcare rapidă la 30W folosind încărcătorul şi cablul din pachet. Această funcţionalitate ar putea veni şi pe OnePlus 7T standard, pentru care va fi un upgrade de la încărcarea la 20W de pe OnePlus 7.

Se zvoneşte că OnePlus 7 şi OnePlus 7T Pro vor fi anunţate în mod oficial pe 26 septembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în India. Producătorul chinez ar putea dezvălui aici şi noul OnePlus TV, care se zvoneşte că va debuta în India, înainte să fie lansat şi pe piaşţa internaţională.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult