OnePlus anunţă seria OnePlus 7T. Detaliile complete vor fi anunţate săptămâna viitoare

16.09.2019
OnePlus anunţă seria OnePlus 7T. Detaliile complete vor fi anunţate săptămâna viitoare

Producătorul chinez de smartphone-uri OnePlus a anunţat în mod oficial existenţa seriei OnePlus 7T. Fiind menţionată drept o „serie”, ne putem aştepta din nou la o ofertă de smartphone-uri noi compusă din cel puţin două modele: un OnePlus 7T standard şi un model OnePlus 7T Pro. Un model separat, derivat însă din varianta Pro ar putea fi OnePlus 7T Pro în ediţie McLaren, cu specificaţii superioare şi o carcasă diferită, realizată din alte materiale şi cu o altă schemă de culori.

Momentan, OnePlus nu anunţă în mod ofical telefoanele OnePlus 7T, însă a confirmat că acestea vor veni. De altfel, compania a confirmat şi data de lansare, care este diferită în funcţie de regiune. Cei din India vor fi primii care vor putea vedea telefoanele OnePlus 7T, întrucât acestea vor fi dezvăluite în premieră în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 26 septembrie în New Delhi, în Indira Ghandi Arena. Aici este aşteptată dezvăluirea şi primului televizor al companiei, modelul OnePlus TV, echipat cu ecran QLED de la Samsung.

Lansarea internaţională va avea astfel loc la Londra, pe 10 octombrie. Aici vor fi prezentate din nou telefoanele, însă accentul va fi pus cel mai probabil pe experienţa fizică a celor care vor fi în sală, decât pe informaţii noi. OnePlus vinde din nou bilete pentru cei care doresc să meargă la eveniment, fiecare bilet având ataşat şi un „cadou” din partea companiei, care de obicei valorează mai mult decât preţul biletului (accesorii pentru telefoane, de obicei). CEO-ul OnePlus, Pete Lau, spune că fanii din India şi cei din Londra vor primi o surpriză „unică” pentru fiecare regiune în parte.

 

 

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 20 septembrie.

„OnePlus încearcă întotdeauna să livreze cea mai bună tehnologie din lume, inclusiv cea mai bună experienţă „Fast and Smooth”. Dorinţele utilizatorilor noştri sunt în centrul inovaţiilor noastre. Vom ţine evneimente de lansare pentru a prezenta produsele şi pentru a putea vedea la prima mână experienţa lor şi pentru a le auzi impresiile. De asemenea, dorim să oferim fanilor o surpriză specială, unică pentru fiecare regiune”, a declarat Pete Lau.

 

 

Noile zvonuri despre OnePlus 7T şi 7T Pro sugerează că majoritatea noutăţilor vor fi prezente pe modelul mai ieftin şi mai mic. Acesta va primi un ecran cu refresh rate de 90 Hz, la fel ca modelul 7 Pro din primăvară, alături de un sistem de camere cu trei senzori. De asemenea, ambele variante vor integra noul chipset revizuit, Snapdragon 855 Plus de la Qualcomm.

Există informaţii care sugerează că în SUA, cel puţin, OnePlus 7T Pro nici nu va fi lansat în varianta sa de bază. În primăvară, compania a decis să ofere doar modelul 7 Pro, întrucât diferenţele între 6T şi 7 erau prea mici. Acum, pentru că 7T Pro nu va fi cu mult diferit, compania ar putea lansa doar OnePlus 7T standard. Singura variantă 7T Pro care ar putea ajunge în SUA ar putea fi ediţia McLaren, echipată cu modem 5G. Desigur, această versiune va fi semnificativ mai scumpă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult