Primele fotografii cu Galaxy Note10+ confirmă zvonurile: ecran perforat pe mijloc şi camere cu design nou

28.06.2019
Primele fotografii cu Galaxy Note10+ confirmă zvonurile: ecran perforat pe mijloc şi camere cu design nou

Am tot văzut Galaxy Note10 în diverse fotografii realizate 3D după planuri, sau chiar în imagini scăpate pe internet de către producătorii de accesorii, însă acum avem pentru prima dată ceea ce par a fi fotografii reale cu telefonul. Acestea sunt la o calitate destul de slabă, însă ne pot oferi o idee destul de bună asupra design-ului şi schimbărilor faţă de modelele Note din trecut, dar şi faţă de seria Galaxy S10, lansată în această primăvară.

Imaginile au fost publicate de către TechTalkTV şi descriu ceea ce pare a fi modelul Samsung Galaxy Note10+, versiunea mai mare din noua gamă de dispozitive. Acesta nu pare să adopte numele „Note10 Pro” cum era iniţial zvonit. De asemenea, ecranul său pare să fie perforat pe centru, exact ca în randările 3D, aici fiind găzduită o singură cameră foto frontală, nu două asemeni Galaxy S10+.

Alte lucruri care pot fi observate din imagini sunt prezenţa unei folii protectoare pentru ecran, aplicată din fabrică, lipsa unui buton de Power pe partea din dreapta, în ciuda includerii butoanelor de volum şi Bixby pe partea din stânga (posibil ca acesta din urmă să preia funcţiile power), dar şi aranjarea camerelor pe verticală, în partea din stânga a capacului de pe spate. Dispozitivul este puţin mai „pătrăţos” decât Galaxy S10, în ciuda faptului că va integra în mare parte aceleaşi componente la interior.

Ambele variante de Galaxy Note10 (cel mic şi cel mare) sunt aşteptate fără jack pentru căşti, cu Stylus foarte similar cu cel de anul trecut de pe Note9 şi cel mai probabil cu o nouă variantă de procesor Exynos, pe 7nm, în timp ce varianta cu Snapdragon va rămâne la modelul 855. Un detaliu curios care a apărut pe „bursa zvonurilor” în ultimele zile ar fi lipsa unui slot pentru carduri microSD pe Galaxy Note10 standard, acesta fiind rezervat pentru modelul Note10+. Telefonul mare va fi şi singurul care va beneficia de o cameră TOF pe partea din spate, pentru calcularea distanţei între cameră şi subiectul fotografiat.

Lansarea seriei de dispozitive Galaxy Note10 ar putea avea loc pe 7 august în New York, în cadrul unui eveniment Unpacked, alături de variante echipate cu modem-uri 5G. Aici ar putea să apară şi Galaxy Fold în varianta sa finală, model care a fost amânat încă din luna aprilie şi încă nu are o dată de lansare oficială. Preţurile sunt aşteptate să pornească de la 1.000-1.100 de dolari pentru dispozitivele  Note10, în timp ce modelele 5G vor fi cu câteva sute de dolari mai scumpe. Galaxy Fold îşi va păstra preţul anunţat de 2.000 de dolari/euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult