Primele imagini cu viitorul terminal Nexus dezvoltat de LG

09.10.2012
Primele imagini cu viitorul terminal Nexus dezvoltat de LG

După ce primul zvon despre viitorul terminal Nexus, care ar putea fi dezvoltat pentru Google de către LG, au ieşit la iveală şi o serie de detalii noi şi de imagini care ne permit să ne facem o idee ceva mai bună despre viitorul produs.

Terminalul LG, al cărui nume de nomenclator este E960 şi care este poarta numele de cod Mako, oferă o parte frontală care aminteşte de curentul model Galaxy Nexus, dezvotlat de către Samsung. Partea posterioară este însă complet diferită, producătorul folosind o suprafaţă lucioasă transparentă care acoperă un model format din puncte cu colorit diferit.

Un design frontal similar cu cel folosit de Samsung pentru Galaxy Nexus

Un capac posterior inedit

Detaliu capac posterior

Detaliile hardware, pe lângă ecranul IPS de 4,7″ cu rezoluţie de 1280×768 pixeli, memoria RAM cu o capacitate de 2GB şi camera foto cu senzor de 8MP, mai includ o soluţie hardware Qualcomm Snapdragon S4 Pro, mai precis modelul APQ8064, care oferă un nucleu Krait quad-core tactat la 1,5Ghz şi un procesor grafic Adreno 320.

La aceste specificaţii se adaugă sistemul de operare Android 4.1.2, o actualizare Jelly Bean a cărei listă de noutăţi este neclară, şi un modem radio tri-band care se pare că nu oferă suport LTE, deşi acest aspect hardware poate varia în funcţie de regiunile în care produsul va fi disponibil.

Lansarea viitorului terminal Google Nexus este aşteptată în cursul acestei luni. Dacă toate aceste zvonuri şi scurgeri de informaţii se vor adeveri în totalitate, LG va fi cel de-al treilea producător de terminale mobile la care Google apelează pentru modelul său de referinţă, după HTC (Nexus One) şi Samsung (Nexus S, Galaxy Nexus).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News