Probleme cu funcţia de încărcare wireless la telefoanele Galaxy S8+

Autor: Aurelian Mihai 25.04.2017
Probleme cu funcţia de încărcare wireless la telefoanele Galaxy S8+

După un posibil defect la ecranul OLED, calificat de Samsung drept un bug software uşor de remediat, seria Galaxy S8 intră sub tirul criticilor cu o altă problemă raportată de la varianta Galaxy S8+.

Potrivit descrierilor furnizate chiar de utilizatori, atunci când telefoanele Galaxy S8+ sunt aşezate pe suprafaţa special delimitată pe accesoriul de încărcare wireless, nivelul de încărcare a bateriei creşte foarte încet sau deloc.

Aparent, problema se manifestă atât la folosirea telefonului împreună cu staţii de încărcare wireless produse de terţi, dar şi modele semnate de Samsung. Alţi utilizatori primesc un simplu mesaj de notificare, semnalând oprirea temporară a funcţiei de încărcare a bateriei.

Nu este clar dacă problemele se manifestă doar la un lot restrâns de produse, sau avem de-a face cu un neajuns prezent la toate telefoanele Galaxy S8+ comercializate. Contactaţi pentru explicaţii informaţii, reprezentanţii Samsung nu confirmă existenţa unei probleme la funcţia de încărcare wireless, deocamdată.