Probleme cu telefoane Pixel 3a. Unii utilizatori povestesc că acestea se opresc din senin

21.05.2019
Probleme cu telefoane Pixel 3a. Unii utilizatori povestesc că acestea se opresc din senin

Deşi este prezentată ca o versiune îmbunătăţită a seriei Pixel 3 lansată anul trecut, noua familie de telefoane Pixel 3a şi 3a XL vine cu probleme specifice unui produs de primă generaţie insuficient testat.

Potrivit experienţelor mărturisite pe Reddit şi pe forumul Google oficial, unele telefoane Pixel 3a se resetează în mod aleatoriu sau se blochează cu totul, utilizatorii acestora trebuind să ţină apăsat tasta Power timp de 30 de secunde pentru a forţa repornirea dispozitivului.

Problema exactă nu este cunoscută, aceasta manifestându-se chiar dacă telefonul este pornit în safe mode, gândit pentru depanarea problemelor software.

Problema se manifestă atunci când dispozitivul este lăsat nefolosit pentru mai mult timp, posesorii găsind telefonul blocat sau complet oprit.

Unii utilizatori declară că au scăpat de opririle spontane dezactivând conexiunea Wi-Fi.

Deocamdată, nu este clar dacă problema este de natură hardware sau software. Cert este că neplăcerile se manifestă doar la o mică parte dintre telefoanele Pixel 3a vândute până acum.

Rămâne de văzut dacă Google va rezolva aceste incidente cu o actualizare de firmware, sau va înlocui dispozitivele afectate.

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult