Realme X50 Pro, confirmat cu zoom optic 20X pentru camera foto

18.02.2020
Realme X50 Pro, confirmat cu zoom optic 20X pentru camera foto

Efectele anulării ediţiei Mobile World Congress de anul acesta încă reverberează în printre producătorii smartphone mari şi mici, reprogramarea evenimentelor de lansare fără suprapunere cu alţi competitori din industrie nefiind o treabă tocmai uşoară. Şi cum Realme este unul dintre producătorii cu mai puţină notorietate, organizarea cât mai rapid a lansărilor importante de produse este esenţială pentru a nu fi lăsat în urmă de competiţie.

Programat pentru lansare în data de 24 februarie, în cadrul unui eveniment de presă ce va fi transmis în livestream, Realme X50 Pro promite să fie unul dintre cele mai interesante flagship-uri bazate pe Snapdragon 865.

Ilustrat şi cu un teaser oficial, Realme X50 Pro apare cu patru camere foto la partea din spate, una dintre acestea oferind zoom optic 20X, comparabil unui aparat foto din gama compactă. Producătorul nu dezvăluie care sunt „trucurile” folosite pentru obţinerea unui factor de amplificare atât de mare, însă putem presupune că obţinerea de instantanee fără efect de blur va fi oarecum dificilă fără ajutorul funcţiei de stabilizare optică, devenită ineficientă la zoom maxim.

Un alt atu pentru Realme X50 Pro ar putea fi conectivitatea 5G Dual Mode, însemnând că utilizatorii vor putea folosi două cartele SIM, ambele conectate la reţele 5G.

Pe lista dotărilor importante mai intră tehnologia de încărcare rapidă “SuperDart Charge”, capabilă să livreze o putere de până la 65W prin cablul USB-C.

Realme X50 Pro este aşteptat cu un ecran AMOLED cu rată de refresh la 90Hz şi o versiune de Android 10 personalizat cu interfaţa Realme UI. Probabil că noi imagini de prezentare mai detaliate vor fi publicate în perioada următoare, producătorul Realme asigurând astfel că atenţia fanilor este adusă la cote maxime, în pregătire pentru evenimentul oficial de lansare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult