Redmi K20, noul flagship low-cost cu Snapdragon 855 şi cameră foto de 48MP, primeşte dată de lansare

20.05.2019
Redmi K20, noul flagship low-cost cu Snapdragon 855 şi cameră foto de 48MP, primeşte dată de lansare

Cu aluzie la expresia K.O. (knockout) folosită în competiţiile de box, Redmi K20 promite o experienţă de gaming pe Android la nivelul unui flagship de top şi dotări hardware comparabile la un cost mult redus.

Redmi K20 este motorizat de puternicul chipset Snapdragon 855 şi pune la dispoziţie o cameră foto echipată cu senzorul IMX589 de 48MP, unul dintre cele mai bune din oferta celor de la Sony.

Confirmat pentru lansare în data de 28 mai, Redmi K20 îşi va răsfăţa utilizatorii cu un ecran AMOLED ce include senzorul de amprentă şi finisaje din sticlă Gorilla Glass 6 pentru protecţie la zgârieturi.

Pe lista incompletă cu specificaţii mai este menţionat o cameră frontală de tip pop-up, cu rezoluţie 20MP, al doilea senzor cu lentilă ultra-wide la partea din spate şi un acumulator de 4000 mAh. Pachetul cu accesorii ar urma să includă un adaptor AC capabil să livreze o putere de până la 27W prin cablul USB-C.

Din păcate, pentru imagini de prezentare oficiale şi lista completă cu specificaţii va trebui să aşteptăm evenimentul de lansare pregătit pentru ziua de marţi, 28 mai.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult