Galaxy S10 apare în noi imagini de prezentare

07.12.2018
Galaxy S10 apare în noi imagini de prezentare

Era de aşteptat ca prototipul Galaxy S10 demonstrat de Samsung în urmă cu doar câteva zile să nu prezinte designul final al telefonului, compania având toate motivele să păstreze aceste detalii pentru lansarea oficială. Între timp, Galaxy S10, sau poate doar carcasa acestuia, a ajuns în posesia unor persoane care s-au grăbit să publice câteva imagini.

Fără confirmare dintr-o sursă sigură, autenticitatea imaginilor nu poate fi garantată. Identificat după sistemul triple camera, Galaxy S10 Plus nu diferă în mod semnificativ de versiunea standard Galaxy S10, cea din urmă având dimensiuni mai compacte şi cameră foto duală.

Din păcate, pozele au fost obţinute doar din spate. Pentru designul frontal avem la dispoziţie doar randări mai puţin credibile, ilustrând aşteptările pentru folosirea unui ecran care acoperă toată partea din faţă a telefonului. Ecranul ar urma să fie perforat pentru a lăsa vizibilitate camerei frontale.

Deocamdată, pe lista preliminară cu specificaţii intră camera foto principală, despre care aflăm că foloseşte nu mai puţin de 3 module foto, având rezoluţii de 12MP, 16MP şi 13MP. Prioritate pare să aibă cea de 12MP, echipată cu un senzor optic având pixeli de 1.4um şi lentile cu deschidere variabilă F1.5/F2.4. Modulul de 16MP pare să deservească obţinerea pozelor de aproape, acoperind un câmp de vizibilitate cât mai mare. Cu rezoluţie 13MP şi lentile care acoperă doar 45° din câmpul vizual, cea de-a treia cameră foto deserveşte funcţia zoom.

Chiar dacă nu va fi primul smartphone triple camera de pe piaţă şi nici produsul cu cele mai multe camere foto, Galaxy S10 Plus ar putea ieşi învingător în ce priveşte calitatea imaginii.

 

 

Printre dotări s-ar mai putea regăsi şi un senzor de amprente furnizat de Qualcomm. Conceput pentru a fi instalat sub ecran, acesta foloseşte ultrasunete pentru recunoaşterea amprentei şi ar trebui să fie mult mai precis decât senzorii optici folosiţi în prezent de alţi producători smartphone.

Alături de seriile Galaxy S10 şi Galaxy S10 Plus, producătorul sud-coreean este aşteptat să lanseze şi o ediţie Galaxy S10 Lite cu preţ accesibil, dar şi o versiune Galaxy S10 cu suport pentru reţele de comunicaţii 5G, considerabil mai scumpă chiar şi decât modelul S10 Plus.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult