Samsung confirmă: Galaxy Note 8 va fi lansat în acest an

24.01.2017
Samsung confirmă: Galaxy Note 8 va fi lansat în acest an

Multă lume a crezut că Samsung va renunţa la brandul Note după incidentul de anul trecut în care sunte de unităţi Note7 au luat foc sau au explodat. Compania a spus, însă, că va lansa Galaxy Note 8 în toamna acestui an.

Linia Note a fost introdusă în 2011, iar mulţi critici au spus atunci că nu avea succes deoarece nimeni nu îşi doreşte telefoane cu ecrane atât de mari. Phablet-urile au devenit însă rapid o piaţă importantă, iar acum toţi mari producători lansează astfel de dispozitive.

Vestea privind lansarea Galaxy Note 8 a fost dată de DJ Koh, şeful Samsung Mobile. Tim Baxter, preşedintele Samsung US, a declarat că sunt mulţi utilizatori de Galaxy Note 4 şi Note 5 care doresc să facă upgrade şi că aceştia vor tot un phablet marca Samsung.

Înainte ca Note7 să fie retras de pe piaţă, unii analişti estimau că Samsung va vinde aproximativ 14 milioane de unităţi în 2016. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult