Telefoanele inteligente Dell sunt refuzate de operatori

23.03.2009
Telefoanele inteligente Dell sunt refuzate de operatori

Chiar şi alături de Ron Garriques, omul care a gândit cel mai vândut telefon pe continentul nord-american (Motorola RAZR V3), Dell întâmpină dificultăţi la pătrunderea pe piaţa telefoanelor mobile, în speţă pe cea a smartphone-urilor. Problema nu este că Dell s-a împotmolit la dezvoltarea unui astfel de dispozitiv, dimpotrivă, sunt voci care susţin că au prezentat deja operatorilor două telefoane inteligente (unul cu Windows Mobile, altul cu Android), însă aceştia le-au respins din cauza “lipsei de inovaţie” de care probabil că au dat dovadă texanii.

Deşi au pornit cu stângul (Dell mai avea/are şi alternativa să comercializeze direct produsele, nu trebuie să se lipească neapărat de operatorii de telefonie mobilă), conform prevederilor analiştilor, compania texană va încerca în continuare să penetreze piaţa de telefoane inteligente.

Între anii 2002 şi 2007, Dell a mai cochetat cu dispozitivele mobile şi chiar a lansat patru serii de PDA-uri (Axim X5, X30, X50 şi X51), cu sisteme de operare Pocket PC şi Windows Mobile.

Dell Axim Smartphone

Urmărește Go4IT.ro pe Google News