Un operator dezvăluie data de lansare iPhone 11 din România. Când vei putea comanda noile telefoane Apple

11.09.2019
Un operator dezvăluie data de lansare iPhone 11 din România. Când vei putea comanda noile telefoane Apple

iPhone 11 a fost prezentat aseară în Statele Unite, însă data de lansare şi preţul comunicat pe scenă era valabil doar pentru piaţa americană. Între timp, telefonul a fost listat şi pe site-urile europene ale companiei şi la partenerii din UE din ţările în care telefonul ajunge pe 20 septembrie. În România însă, data era încă incertă, însă o postare de pe contul de Facebook al operatorului Orange confirmă în sfârşit şi data de lansare de pe piaţa locală.

Conform mesajului publicat pe reţeaua de socializare, noua serie de telefoane Apple formată din iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max va intra la pre-comandă pe data de 20 septembrie, exact în data la care în SUA, Germania, Marea Britanie şi alte ţări ajunge în magazine. În general, perioada de pre-comenzi pentru produsele Apple este de o săptămână, deci telefonul ar trebui să înceapă a fi livrat către clienţi şi către magazinele de profil începând cu 27 septembrie.

Momentan Orange nu a anunţat şi un preţ oficial pentru piaţa din România exprimat în lei, însă cel mai probabil că vom avea de a face cu preţul în euro convertit în lei la cursul zilei, întrucât Orange exprimă pe site preţurile în euro. Desigur, iPhone 11 va fi disponibil în portofoliul tuturor operatorilor din România, inclusiv la Digi Mobil, unde telefoanele Apple apar de obicei mai târziu.

Orange confirmă însă că alături de iPhone 11, 11 Pro şi 11 Pro Max, şi celelalte produse anunţate de Apple vor putea fi cumpărate direct din magazinul său online. Apple Watch Series 5 şi noul iPad de generaţie a 7-a vor intra la pre-comandă pe 27 septembrie, cu livrare probabil în prima săptămână din luna octombrie. Preţurile pentru aceste modele vor fi probabil aceleaşi cu preţurile pe care Apple Watch Series 4 şi iPad 6 le-au avut anul trecut la lansare.

Vom publica un articol cu preţurile seriei iPhone 11 din România imediat ce magazinele autohtone vor lista telefoanele în ofertele lor. Ne aşteptăm la preţuri de pornire de aproximativ 3.800 lei pentru iPhone 11, 5.400 lei pentru iPhone 11 Pro şi 6.000 lei pentru iPhone 11 Pro Max, în variantele de bază, cu 64 GB stocare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult