Vivo V17 Pro este un smartphone cu şase camere foto şi ecran gigant

20.09.2019
Vivo V17 Pro este un smartphone cu şase camere foto şi ecran gigant

Descris drept primul telefon cu sistem dual-camera retractabil la partea din faţă, Vivo V17 Pro se face remarcat prin suprafaţa generoasă de afişare şi opţiunile impresionante pentru fotografiere. În funcţie de ocazie, putem folosi camera foto cu patrul lentile instalată pe spatele telefonului pentru a obţine poze la rezoluţie de 48MP, cu zoom optic 2X la rezoluţie 13MP sau în modul wide-angle cu rezoluţie 8MP. Telefonul oferă şi un mod de captură macro, pentru surprinderea în detaliu a obiectelor de mici dimensiuni, focalizând de o distanţă minimă de 2.5 cm.

Camera frontală de tip retractabil pune la dispoziţie un senzor principal de 32MP şi modul de 8MP cu lentile wide-angle, oferind 105° de vizibilitate pentru pozele de grup.

Aşteptat cu preţul de 425 dolari în oferta magazinelor din India, Vivo V17 Pro dispune de un ecran FHD+ SuperAMOLED de 6.44 inch şi vine echipat cu o configuraţie destul de puternică, bazată pe chipsetul Snapdragon 675 ajutat cu 8GM memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128GB stocare internă şi acumulator de 4100 mAh, oferind aproximativ două zile de autonomie. Pachetul cu accesorii va include un adaptor standard de 18W, pentru încărcare rapidă prin cablul USB-C.

La partea de software, V17 Pro are de oferit un mod de funcţionare optimizat pentru jocuri şi mai multe profile de economisire a bateriei, asistate cu ajutorul tehnologiilor AI. Lista este completată cu un filtru audio pentru modificarea vocii, la care utilizatorii pot apela în timpul sesiunilor de joc multiplayer, sau pentru apeluri de voce în care este dorită păstrarea anonimităţii.

Vivo V17 Pro va fi disponibil şi în alte regiuni din Asia în cursul săptămânilor următoare, însă nu este clar dacă şirul lansărilor va include şi pieţele europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult