Xiaomi lansează Redmi Note 8T, versiunea europeană a lui Redmi Note 8

06.11.2019
Xiaomi lansează Redmi Note 8T, versiunea europeană a lui Redmi Note 8

În timp ce modelul de top Mi Note 10 a captat atenţia publicului prezent la evenimentul de lansare ţinut la Madrid, un alt smartphone oferit sub brandul Redmi ar putea fi şi mai pe placul fanilor Xiaomi, amatori de telefoane ieftine şi bune.

În esenţă, un rebrand al modelului Redmi Note 8 deja lansat pentru pieţele asiatice, Redmi Note 8T aduce în plus o versiune de Android adaptată pieţei europene, oferind un bundle uşor diferit de aplicaţii preinstalate şi pachetul standard de servicii Google.

Încadrat la gama mid-range, Redmi Note 8T va fi disponibil în pieţe europene selecţionate la preţul de aproximativ 200 euro, în versiuni de culoare Starscape Blue, Moonshadow Grey şi Moonlight White. Pentru preţul plătit, cumpărătorii se aleg cu 128GB memorie internă expandabilă, acumulator de 4000 mAh, cameră foto de 48MP şi un ecran Full HD+ de 6.3 inch decupat după modelul „picătură”. Configuraţia este bazată pe chipsetul Snapdragon 665, ajutat cu 4GB memorie RAM.

Pachetul include un adaptor AC de 18W, pentru funcţia de încărcare rapidă.

Carcasa este protejată cu o ramă din metal şlefuit şi este acoperită cu sticlă minerală faţă/verso. Suprafeţele din sticlă vin cu strat nano-coating pre-aplicat, oferind protecţie împotriva zgârieturilor şi curăţare mau uşoară a urmelor de amprente. Stratul cu proprietăţi hidrofobe respinge picăturile de apă, oferind minimă protecţie în accidentele care implică stropirea cu diverse lichide.

Lista dotărilor este completată cu un sistem quad-camera la partea din spate, având senzor principal de 48MP, modul wide-angle cu rezoluţie 8MP, senzor de 2MP pentru poze în modul macro (de aproape) şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Deasupra ecranului găsim o cameră de 13MP, prevăzută cu funcţie panorama, utilă pentru poze selfie în care dorim să cuprindem şi persoane aflate în afara câmpului de vizibilitate directă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult