Xiaomi va lansa cel mai puternic telefon de gaming din lume. Deja a spart recordurile de performanţă în AnTuTu

26.02.2020
Xiaomi va lansa cel mai puternic telefon de gaming din lume. Deja a spart recordurile de performanţă în AnTuTu

Xiaomi a reuşit să impresioneze deja în 2020 cu lansarea lui Mi 10 Pro, flagship-ul său pentru piaţa „mainstream”, însă foarte curând, compania chineză doreşte să îşi depăşească şi mai mult recordurile. Noul său smartphone de gaming, modelul BlackShark 3, urmează să fie lansat, iar acesta ar putea fi cel mai puternic dispozitiv mobil lansat vreodată, fiind echipat cu hardware de top şi un sistem de răcire avansat, care îi permite să atingă cel mai mare scor atins vreodată în AnTuTu.

Chiar dacă telefonul nu a fost încă anunţat, acesta urmând să apară pentru prima dată în public pe data de 3 martie, există deja primele teste care dezvăluie cam cât de performant va fi acest model faţă de generaţia precedentă şi chiar şi faţă de modelele care sunt acum pe piaţă de la alte companii. În acest moment, cel mai puternic telefon de gaming este considerat ROG Phone III care atinge un scor de 500.000 de puncte în AnTuTu în medie. Se apre însă că BlackShark 3 de la Xiaomi va doborî acest scor cu uşurinţă.

Primul test cu „blackshark SHARK MBU-A0”, modelul de test pe care a fost rulat AnTuTu deja, a atins un scor de 620.952 puncte, un aport de performanţă imens faţă de modelele de anul trecut. BlackShark 3 vine echipat cu chipset-ul Snapdragon 865 de la Qualcomm şi se zvoneşte că va integra 16 GB memorie RAM, un ecran QHD la 120 Hz şi un acumulator de 5.000 mAh cu încărcare rapidă la 65W, care permite încărcarea completă în mai puţin de 40 de minute.

Vom afla detaliile complete săptămâna viitoare, însă este greu de crezut că va apărea un smartphone mai puternic pentru gaming în următoarele câteva luni. Tradiţional, ASUS lansează modelele noi de ROG Phone în vară, deci până atunci, BlackShark 3 de la Xiaomi ar putea fi cel mai puternic smartphone de pe piaţă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult