Un bărbat şi-a trimis drona pentru a-i cumpăra mâncare de la fast-food

Ollie Mason-Clarke, un bărbat din Noua Zeelandă, a vrut să vadă dacă KFC îi livrează o comandă prin intermediul unei drone. El şi-a trimis drona DJI, de care a ataşat un bilet, la un restaurant KFC. Bărbatul susţine că aceast clip nu a fost realizat în beneficiul companiei, ci a fost un proiect distractiv pe care şi-a dorit să îl facă.

Mason-Clarke a pilotat drona la punctul drive-thru al restaurantului, iar comanda i-a fost preluată de o angajată, care ştia că aparatul de zbor va veni, deoarece bărbatul a informat KFC despre intenţiile sale. Pachetul cu meniul a fost ataşat de dronă, care a fost pilotată de proprietar înapoi la locul în care se afla.

 

 

În Noua Zeelandă sunt reguli stricte în ceea ce priveşte pilotarea de drone, iar KFC nu livrează produse la punctele drive-thru clienţilor care nu se află într-un vehicul. Mason-Clarke a declarat că a avut toate aprobările necesare. 

 

Clipul, publicat pe pagina de Facebook a bărbatului, numită King of Cheat Meals, s-a viralizat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult