Huawei prezintă noua serie MateBook

24.05.2017
Huawei prezintă noua serie MateBook

Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viaţă alert, Huawei MateBook X, MateBook E şi MateBook D completează oferta de portabile a companiei. Promiţând să redefinească intersecţia dintre dispozitive mobile şi computere personale, acestea integrează ultimele noutăţi în materie de tehnologie, ajutând utilizatorii să rămână conectaţi în orice situaţie.

Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:

  • Huawei MateBook X:  Este un notebook de 13” cu design modern şi practic, oferind un raport ecran-carcasă de 88% şi margini de 4,4 mm. Portabilul foloseşte o configuraţie cu procesor Intel Core i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos şi buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.
  • Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant şi cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghi de rotire maxim de 160°, ecran 2K şi un procesor Intel Core i5 sau m3 de generaţie a 7-a.
  • Huawei MateBook D: Este un notebook de 15,6” cu raport ecran-carcasă de 83% şi un unghi de vizualizare de 178°, dotat cu procesor Intel Cor i7 sau i5 de a 7-a generaţie, GPU NVIDIA GeForce 940MX şi sistem audio Dolby Atmos.

Beneficiind de tehnologia Space Cooling, cu material de microcapsulare, Huawei X este un notebook de 13” fără sistem de ventilaţie dar cu procesor Intel de generaţie a şaptea, disponibil în trei variante de culori: Prestige Gold, Space Gray şi Rose Gold. În plus, acesta încorporează un ecran protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 2K şi o baterie de 41.4Wh (5449mAh). De asemenea, este primul PC cu sistem audio Dolby Atmos şi cu difuzoare concepute în colaborare cu Dolby.

Huawei E permite rotirea ecranului până la 160°. Portabilul este disponibil în variantele de culoare albastru, roz şi maro şi prezintă îmbunătăţiri pentru modul de andocare, faţă de varianta anterioară. Tableta suportă tehnologiile Dolby Audio Premium pentru o experienţă audio la calitate superioară, sistem de utentificare pe bază amprentă cu procesor independent criptat şi include o baterie de 33.7 Wh (4430mAh).

Huawei D este un notebook de 15,6” măsurând 16,9 mm grosime, cu o margine de 6,2 mm şi raport ecran-carcasă de 83%, ideală pentru utilizarea multimedia. Aceasta este confecţionată din aliaj de aluminium şi este disponibilă în trei variante de culori: Space Gray, Champagne Gold şi Aurora Blue. Include o tastatură de tip chiclet, sistem de sunet Dolby Atmos şi difuzoare încorporate concepute în colaborare cu Dolby.

Cu un procesor de a 7-a generaţie Intel Core i7 sau i5, Huawei D integrează şi sistemul grafic NVIDIA GeForce 940MX cu 2GB GDDR5 memorie video. Bateria de 43.3Wh (3800mAh) completează o experienţa de divertisment asigurând un timp mare de utilizare. Huawei D vine la pachet cu Windows 10 pre-instalat, beneficiind de suport din partea asistentului virtual Microsoft, Cortana, care organizează agenda, caută informaţii şi trimite email-uri şi mesaje.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult