Under Armour a lansat o pereche de pantofi sport care îi spun utilizatorului când este prea obosit pentru a alerga

15.12.2016
Under Armour a lansat o pereche de pantofi sport care îi spun utilizatorului când este prea obosit pentru a alerga

Producătorul de articole sportive Under Armour a anunţat Record Equipped Running Shoes, o pereche de pantofi sport capabili să se conecteze la smartphone. Senzorii din acest model măsoară, printre altele, cadenţa paşilor, distanţa parcursă şi viteza. Însă, cel mai interesant este faptul că pantofii pot, prin intermediul aplicaţiei Map My Run, să îl informeze pe utilizator atunci când este prea obosit pentru a alerga.

Această caracteristică este foarte interesantă şi poate combate efectele negative cauzate de un antrenament prea intens. Se ştie că aceleaşi grupe de muşchi nu trebuie lucrate în fiecare zi, deoarece efectele exerciţiilor asupra lor pot fi negative.

 

 

Pantofii UA vor fi disponibili în trei versiuni: Gemini 3 (160 de dolari – pentru alergări pe distanţe lungi), Europa (140 de dolari – oferă stabilitate mai mare pe distanţe lungi) şi Velociti (140 de dolari – pentru alergarea în viteză).

 

Record Equipped Running Shoes vor debuta în magazine la începutul anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult