Samsung spune că lucrează la telefonul pliabil de 1.000 de dolari. Problemele lui Fold au fost rezolvate

14.06.2019
Samsung spune că lucrează la telefonul pliabil de 1.000 de dolari. Problemele lui Fold au fost rezolvate

Chiar dacă operatorii telecom încep să îşi piardă răbdarea în aşteptarea Galaxy Fold, compania Samsung este în continuare dedicată lansării acestui produs. Se pare că problemele de construcţei ale dispozitivului au fost rezolvate, dar compania încearcă să nu se grăbească să aducă telefonul pliabil pe piaţă, fără a avea tot procesul de cumpărare şi instruire a utilizatorilor în ordine.

Conform ETNews, noua versiune de Samsung Galaxy Fold este acum mai bine construită. Folia exterioară transparentă este mai bine lipită de display, iar spaţiul dintre aceasta şi marginea telefonului este mult mai mică, în timp ce în jurul balamalei nu mai există loc pentru obiecte străine să pătrundă sub display. Acestea au fost cele două probleme care au dus la distrugerea ecranelor unităţilor de test, iar acum că acestea sunt reparate, telefonul ar trebui să fie gata de lansare.

Lee Hyuk de la Samsung a oferit câteva informaţii interesante despre această nouă categorie de dispozitive şi despre planurile de viitor ale Samsung referitoare la aceasta la Electronics Tech Week, eveniment care a avut loc în Coreea de Sud:

„Avem nevoie de un display care este cu o treime mai subţire decât modelele OLED existente şi avem nevoie să dezvoltăm materiale care pot fi folosite pentru a crea noi soluţii, care pot fi folosite chiar şi dacă sunt pliate de 200.000 de ori în trei ani de utilizare. Vom putea cumpăra telefoane pliabile la 1.000 de dolari în următorii trei ani, întrucât preţul display-urilor va scădea. Ne aşteptăm ca piaţa să se extindă de la 1 milion de unităţi de dispozitive pliabile anul acesta la 6 milioane pentru următorul an.”

Se pare că acum, Samsung încearcă să pregătească mai bine personalul care se va ocupa de vânzările şi suportul tehnic pentru Galaxy Fold. Aceştia vor explica utilizatorilor de ce nu trebuie să îndepărteze folia de pe ecran.

Nu avem informaţii oficiale despre o posibilă lansare, însă cel mai probabil, Samsung va oferi informaţii noi în viitorul apropiat. Zvonurile vorbesc despre un eveniment care va avea loc în luna iulie, însă compania ar putea păstra lansarea pentru luna august, când este aşteptat şi Galaxy Note10.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult